Szanowni Klienci,
zapytania o oferty indywidualne proszę przesyłać na adres interfred@interfred.gdynia.pl
Czekolady, polewy, kakao
Bakalie, ziarna i przyprawy
- wiórki kokosowe
- rodzynki, śliwki suszone
- morele
- orzechy
- figi, daktyle
- słonecznik, siemię lniane, sezam, pestki dyni,
- żurawina suszona,
- mak,
- pieprz, papryka, chilli,
- cynamon, goździki.
Tłuszcze, frytury
- margaryny,
- oleje,
- frytury,
- smalec.
Kremy, stabilizatory
- kremy na zimno i do zapiekania,
- kremy budyniowe,
- stabilizatory smakowe.
Nabiał
- śmietana, mleko,
- twaróg,
- masło,
- mleko w proszku, serwatka.
Przetwory jajeczne
- białko, żółtko, proszek jajeczny,
- białko, żółtko, masa jajowa w płynie.
Substancje żelujące i zagęszczające
Cukry, pomady, mąki
- cukier kryształ, puder, rafinada, trzcinowy, waniliowy,
- pomada wodna gotowa do użycia,
- mąka chlebowa, orkiszowa, pszenna, razowa, ryżowa, wrocławska, żytnia.
Półprpdukty
- mieszanki do ciast,
- galaretki, budynie.
Owoce i produkty owocowe
- owoce w puszkach,
- owoce w syropie i kandyzowane,
- jabłka prażone,
- marmolady i nadzienia owocowe,
- dżemy,
- kompoty.
Aromaty i barwniki
- aromaty spożywcze
- barwniki do czekolady, mas cukrowych, mas tłustych, marcepanu.
Lody i gofry
- lody w proszku,
- wafle,
- pasty,
- sosy – polewy.
Dekoracje
- dekoracje z czekolady,
- dekoracje z cukru i marcepana,
- posypki czekoladowe,
- posypki dekoracyjne.
Pomoce ciastkarskie i piekarskie
- papier do pieczenia,
- drobny sprzęt,
- papilotki,
- serwetki, podkłady po torty.